Japó. La terra del sol naixent.


Del 16/09/2024 al 01/10/2024
16 dies
per persona 4390 Llista d'espera
  • Del 16/09/2024
    al 01/10/2024
  • 16 dies
  • Avió
  • Gran viatge
  • Història
  • Arquitectura

  • Silvia Llacer

  • Guia Local.

Descripció

Japó. La terra del sol naixent.

La terra del Sol Naixent és per als occidentals un món estrany, una subtil barreja d'un passat encara viu i una fugida desesperada cap al futur. Els japonesos, sota l'ègida dels seus emperadors, descendents de la deessa solar Amaterasu, van desenvolupar, des del principi, una cultura original que va poder integrar les aportacions de la Xina i Corea a aquell país. Llargs períodes d'aïllament van reforçar l'especificitat Japonesa: un feudalisme turbulent que va apartar els emperadors sense atacar mai el seu caràcter sagrat, per confiar el poder a dinasties de ferotges i refinats shoguns, una cavalleria, la dels samurais, que va mantenir intacte el seu codi d'honor. Fins a arribar el segle XIX que per voluntat de l'emperador Meiji va viure l'experiència única de passar en unes dècades de l'edat mitjana a la revolució industrial. Descobriu el Japó a través de l'antiga capital de Nara, Kyoto i la moderna capital Tòquio, Hiroshima i els grans santuaris al centre del país a més de viure el pols de l'actual i trepidant vida del país del Sol Naixent.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Hotel i desdejuni
  • 6 Mitjes Pensions
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Tren Bala
  • Entrades
  • Assegurança de viatge
  • Itinerari en Bus

Opcions

  • Habitació individual + 920 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Silvia Llacer
Guia FPR.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 4390 € + 540 € de taxes


Programació

16 setembre. Vol València – Tokio.

Concentració a les 16.30h a l’aeroport de Manises. Eixida a les 18.50 via Istanbul. 

 

17 setembre. Tòquio.

Arribada a Tòquio, a les 19.30 hora nipona. Després del tràmits d’entrada ens traslladarem amb el tren express al nostre hotel. Nit a Tòquio. 6 nits. Sopar.

 

18 setembre .Tòquio.

Començarem amb la vista del Temple d'Asakusa(Senso-ji) amb la popular porta Kaminari-mon amb el farolet gegant. Visitarem el Parc de Ueno i passejarem pels mercats d'Ameyoko fins Okachimachi per continuar amb la visita del barri Ginza, amb la seua excepcional arquitectura. Després arribarem a Shinbashi per agafar l'original línia Yurikamome fins a l'illa Odaiba amb la vista impressionant del "Rainbow Bridge" i la badia de Tòquio. Sopar.

 

19 setembre. Tòquio.

Aquest dia visitarem el barri d'Harajuku, començant pel parc Yoyogi i el santuari Meiji, un dels més emblemàtics de la capital nipona. Caminem pel carrer Takeshita, bressol de les tendències de moda juvenils, i recorrerem el popular passeig d'Omotesando i els carrerets que l'envolten. Akihabara és la meca de la subcultura otaku. Shinjuku zona de gratacels és on pujarem al mirador de l'edifici del govern metropolità de Tòquio, que té unes de les millors visites de la ciutat. Acabarem en la zona d'oci d'Higashi-Shinjuku, amb els seus bars i karaokes. Sopar.

 

20 setembre. Kamakura.

Hui farem una excursió de dia complet amb el nostre autobús a la ciutat de Kamakura, famosa pels temples i santuaris. El primer govern del Shogun s'instal·là ací així com els samurais. Primer vorem el santuari de Tsurugaoka Hachiman dedicat a les divinitats de la guerra, després el temple  budista d'Hase, a la vora de la mar i replet de llegendes. Per últim, el temple Kotoku on es troba el famós gran buda de bonze de catorze metres a l'aire lliure. A poqueta nit tornarem al nostre hotel a Tòquio. Sopar.

 

21 setembre. Nikko.

Nikko és patrimoni de la humanitat i es troba a 150 kilòmetres de Tòquio. Eixirem de matí amb el nostre vehicle per gaudir d'un dels complexos religiosos més impressionants del país format per diversos temples i santuaris que pareixen sorgir entre les muntanyes rodejades de natura. El lloc és senzillament espectacular. Destaquem el pont Shikyo i el santuari Nikko Tosho-gu. En acabar totes les visites, a la vesprada tornem a Tòquio. Sopar.

 

22 setembre. De Tòquio A Takayama.

Al matí amb el tren ens traslladarem a la ciutat de Takayama, situada en la regió d'Hida i que és coneguda com els "Alps japonesos". El sake, l'arquitectura i la carn de vedella són els trets identitaris de la zona. Passegem al plaer el barri vell i visitem les destil·leries del sake on podem degustar-lo. Després els carrers principals de Kami Sannomachi on la major de cases han mantingut l'estil constructiu tradicional. Nit i sopar en allotjament amb habitacions de tatami i banys termals tradicional. Nit a Takayama. Sopar.

 

23 setembre. Takayama-Shirakawago-Kanazawa.

Hui farem un desdejuni típic japonés i amb el nostre autobús visitarem el poblet Shirakawago que es troba al costat del riu Sho i éspatrimoni mundial Unesco. Serà un viatge en el temps mentre passegem entre les antigues cases tradicionals amb sostres de palla, aquesta arquitectura s'anomena "gassho Zukkuri". Després continuarem el viatge per l'illa de Honshu per arribar a Kanawaza ja en la costa de mar del Japó. Nit a Kanawaza.

 

24 setembre. De Kanazawa A Kyoto.

Kanazawa és la capital de la prefectura d'Ishikawa, a la regió de Hokuriku. Està situada en la costa del mar del Japó, al sud-oest de la península de Noto i envoltada pels Alps japonesos. Port de gran activitat i gran quantitat d'indústries. Farem la visita a l'acolorit mercat de Omicho, que porta abastint la ciutatdes de l'època Edo. El castell està en ruïnes i és el símbol del poder de la família que dominà la regió antigament. També vorem el jardí "japonés" Kenrokuen, un dels més bonics del país. La ciutat històrica de Higashi Chaya manté les Cases de Te i les de les "geishes" així com residències dels Samurais. A la vesprada agafarem el tren a Kyoto. Nit a Kyoto. 5 nits.

 

25 setembre. Kyoto.

Kyoto va ser la capital de l'imperi japonés entre els anys 794 i 1868. Farem la visita començant pel castell Ninjo, conegut pels jardins i el palau principal on residia el Shogun quan visitava la ciutat imperial. Seguirem pel temple Kinkakuji o "pavelló d'or", un dels llocs més emblemàtics de Kyoto. A la vesprada el "pavelló d'argent" localitzat en un entorn natural màgic i ple d'encant. Per tancar el dia, anirem a la zona de Higashiyama amb els tradicionals carrer Ninenzaka i Sannezaka a més de fer un passeig pel santuari Kyasaka i el tradicional barri de Gion, el famós districte de les "geishes".

 

26 setembre. Excursió a Nara i Inari.

Al principi de la tardor els boscos al Japó prenen unes tonalitats vermelles, daurades i com si fos màgia tot el país canvia de color transformant el paisatge i donant-li un toc oníric. Agafem el tren per visitar el santuari Fushimi Inari Taisha, sionista, dedicat a la deïtat Inari que és lade la fertilitat, l'arròs, etc. En acabar anem a Nara. Capital durant el ja llunyà segle VIII del Japó és admirada pels temples budistes, grandiosos amb l'extens parc de Nara. A la vesprada tornem al nostre hotel a Kyoto.

 

27 setembre. Osaka.

Dia d'excursió a Osaka, ciutat de quasi tres milions d'habitants. El districte financer, el castell de Toyotomi Hideyoshi- per fora-, el districte "retro" de Shin-Sekai- que significa nou món- on destaquem la torre Tsutenkaku. El barri "electrònic" es diu DenDen Town així com el barri Dotombori, centre neuràlgic de la ciutat i de trepidant bogeria humana. A la vesprada tornem a Kyoto.

 

28 setembre. Hiroshima i Miyajima.

El tren bala ens portarà en una hora i mitja de bon matí a Hiroshima. Aquesta ciutat fou l'escenari del primer bombardeig atòmic de la història, el 6 d'agost de 1945, cap al final de la Segona Guerra Mundial, per l'aviació dels Estats Units d'Amèrica. Visitarem el parc commemoratiu de la pau passejant per la cúpula de la bomba, el memorial de les víctimes i el museu. Després també amb tren anirem alport on agafarem el ferri per visitar el santuari Miyajima i alguns dels famosos temples i santuaris destacant el itsukushima-jinja i Daisho-in. Tornarem en el tren bala a Kyoto. 

 

29 setembre. De Kyoto a Tòquio.

Tindrem el matí lliure en Kyoto per poder gaudir lliurement del centre de la ciutat, al migdia agafarem el tren bala per anar a Tòquio. Nit a Tòquio.

 

30 setembre. Dia Lliure A Tòquio. Vol nocturn.

També tindrem el dia lliure en Tòquio per cadascú fer l'activitat que més li vinga en gust. El nostre guia ens podrà aconsellar un nombre d'activitats com vore un entrenament de Sumo o un Tour gastronòmic pel mercat més gran al món a Tsukiji, etc. A la vesprada nit anirem cap a l’aeroport per agafar el vol Tòquio-Istanbul-València.

 

1 octubre. València.

Arribada a les 12.00h a València.

 

HOTELS

 Tokio  Shinawaga Prince Hotel 4*
 Kanazawa  Hyatt Centric Kanazawa Hotel 5*
 Kioto  Hotel Vischio Kioto 4*
 Takayama  Oyado Koto no Yume 4*

 




Visitarem